Serviciul secret olandez pregătește preluarea ostilă a portului Constanța

Serviciul secret olandez pregătește preluarea ostilă a portului Constanța

1 27

Portul Constanța este de departe cea mai mare amenințare pentru comerțul olandez pe mare, dacă va fi finalizată vreodată autostrada ce ar lega Constanța de Arad și Oradea, și mai departe de vestul Europei. Transportul comercial maritim va deveni ineficient, în cazul ocolirii întregului continent, pentru mărfurile din Orient.
Acestea vor putea fi descărcate în portul Constanța, iar apoi transportate mult mai rapid pe sistemul de autostrăzi european. Olandezii nici nu concep așa ceva și tocmai de aceea au șantajat România la Bruxelles în legătură cu toate cererile de integrare europeană, inclusiv accederea în spatiul Șenghen.
Dacă TIR-urile stau mai mult la granițe pentru controale, atunci se diminuează eficiența transportului pe șosele și devine mai atractiv cel al transportului maritim olandez. Tocmai de aceea le trebuie imperativ portul nostru Constanța.

Complot olandez împotriva României
Conform cotidianului Naționalul, Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst (General Intelligence and Security Service), serviciul secret olandez (n.n.) a fost însărcinat în secret de către guvernul olandez pentru a prelua o ”halcă” cât mai mare din viitorul pachet de acțiuni al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța. Mai ales că Guvernul Cîțu a dat deja verde punerii ”pe tarabă” a Portului Constanța! (ceea ce ear însemna înaltă trădare de țară! N.n.)

Imagini pentru Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst

Un serviciu secret ostil României, dar tupeist
Tupeul” AIVD în România fiind de departe cel mai ”obraznic”, cu mult chiar peste cel afișat de arogantele agenții guvernamentale americane sau BND-ul german. Iar de parcă nu ar fi fost de ajuns că în lipsa oricărei reacții a autorităților statului român– încă de la ultima încercare de ”rebeliune” a lui Traian Băsescu, dar care a fost rapid înăbușită de la Bruxelles- olandezii au construit o complexă rețea de presiune, care acum este din nou alertă.
Un raport contrainformativ de ultimă oră indicând că AIVD pregătește un nou ”iureș informativ” asupra României! Principala țintă a atacului raider pregătit cu puternic sprijin politic și un buget halucinant de mare fiind vechea obsesie a olandezilor: Portul Constanța! dezvăluie în exclusivitate Naționalul.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.