Serialul DALLAS

Serialul DALLAS

0 225

Actorii din serialul de televiziune de succes „Dallas”, printre care se numara Larry Hagman si Patrick Duffy, se pregatesc pentru o reuniune, pentru a celebra cei 30 de ani de la lansarea productiei pe posturile tv, informeaza news.sky.com.
Larry Hagman, care a jucat rolul baiatului rau JR Ewing, Linda Gray, interpreta lui Sue Ellen, sotia alcoolica a lui JR, si Patrick Duffy, interpretul lui Bobby Ewing, fratele mai tanar al lui JR, se numara printre invitatii acestui eveniment, care va avea loc sambata, la celebrul ranch al familiei Ewing, situat in localitatea Parker, langa Dallas.
Fani din lumea intreaga ai serialului au platit sute de dolari de fiecare pentru a asista la aceasta reuniune. Cu cat suma platita a fost mai mare, cu atat locul obtinut este mai apropiat de cel al actorilor, in cadrul acestei aniversari, organizata sub forma unei serbari campenesti.
Hagman, care era platit cu 80.000 de dolari pe episod, a declarat: „Oamenii sunt nebuni. Cred ca a fost un serial cu care oamenii s-au identificat. Aceasta aniversare va fi foarte amuzanta, caci este prima pe care o organizam alaturi de fanii nostri. Ei vin din toata lumea”.
Serialul a debutat in 1978 si a avut 14 serii, care au fost difuzate pana in 1991. Milioane de oameni din lumea intreaga au urmarit cu infrigurare viata aventuroasa a baronului petrolului JR Ewing, intr-o poveste despre bogatie, sex, intrigi si lupta pentru putere.
Hagman, care a renuntat la alcool dupa ce a fost supus unui transplant de ficat, in 1995, este, in prezent, proprietarul unei ferme de avocado.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.