Serbarile Zapezii la Rasnov

Serbarile Zapezii la Rasnov

0 74


Valea Carbunarii din orasul Rasnov va gazdui, la acest sfarsit de saptamana, cea de-a patra editie a „Serbarilor Zapezii”, eveniment care cuprinde concursuri de biatlon, sarituri cu schiurile sau schi alpin, sustinute de sportivii de la Clubului Scolar Sportiv Dinamo Rasnov, dar si concursul patrulelor de veterani.


Acest concurs consta in formarea unor patrule alcatuite din cinci persoane cu varste cuprinse intre 30 si 82 de ani, fiecare patrula avand cate un reprezentant din categorii de varsta diferite, care vor trebui sa parcurga doua tururi de cate doi kilometri, fiecare pe schiuri de biatlon, la final urmand a fi premiate doar echipajele care au trecut linia de sosire cu toti membrii. Elevii scolilor generale din Rasnov vor putea participa apoi la diverse intreceri de sanius, precum si la alte probe surpriza pregatite pentru ei. In ambele seri, rasnovenii si turistii vor avea parte si de alta distractie.


Probele sportive vor incepe de la ora 14.00, in ambele zile, iar spectacolele vor fi de la ora 16.00. In dupa-amiaza si seara zilei de sambata, 2 februarie, vor concerta Mioara Velicu, Alina Sorescu, JAAR Project, Ba Da Ba Nu si Madalina Manolache, iar in ziua de duminica vor putea fi urmarite concertele Andreei Balan, Luciei Dumitrescu si trupei Music Impact. Prezentatorul spectacolelor va fi Theo.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.