Serban Huidu a trecut primul hop!

Serban Huidu a trecut primul hop!

0 106

Serban Huidu isi revine din coma. Mihai Gainusa a declarat joi seara, la Realitatea TV, ca Serban Huidu, care a fost victima unui accident la schi miercuri, la Innsbruck, s-a trezit din coma, si-a recunoscut sotia.
Mihai Gainusa, “tovarasul” in carcoteli spunea ca: „… dupa ce i-au scos sedativele si-a revenit, a inceput sa-si revina incet-incet, ceea ce e foarte bine, si-a recunoscut sotia, i-a pupat mana, m-a recunoscut si pe mine”.
Gainusa a plecat joi in Austria pentru a vedea cum se simte colegul sau de la Cronica Carcotasilor.
Intrebat de reporterul Realitatea TV dupa ce si-a dat seama ca a fost recunoscut de Serban Huidu, Gainusa a raspuns: „I-am zis ‘Bebeluselor, dans!’ si s-a incruntat”.
El si-a exprimat speranta ca Serba Huidu va putea sta de vorba cu sotia sa vineri dimineata, aspect confirmat si de medici.
„Are capul tare, se va face bine”, a mai comentat Mihai Gainusa.

Situatia medicala
Examenul computer-tomograf a aratat ca Serban Huidu are o sangerare minima, iar situatia sa este stabila si trebuie tinut in continuare sub observatie, au declarat joi medicii austrieci de la Centrul Medical Anichstrasse, intr-o conferinta de presa sustinuta la Innsbruck si transmisa de Antena 3.
Medicii au precizat ca este foarte important ca tensiunea intra-craniana nu s-a marit si ca in urmatoarele orele situatia sa nu se va schimba.
Doctorii vor incerca sa-l trezeasca incet – incet din coma artificiala in care a fost indus.
Medicii au afirmat ca sunt foarte optimisti in ceea ce priveste imbunatatirea sanatatii lui Serban Huidu dar au precizat ca abia maine dimineata se va putea spune in ce situatie se afla.
„Dupa ce se va trezi, mai mult ca sigur nu va fi nevoie de operatie”, a subliniat Dr. Erich Schmutzhard, care a adaugat ca „sansele sa fie bine sunt foarte mari”. Reprezentantii centrului medical au adaugat ca Serban Huidu nu s-a lovit de nimeni in coborare iar casca de schi l-a ajutat foarte mult ca ranile sa nu devina mult mai grave.
O conferinta de presa referitoare la starea de sanatate a lui Serban Huidu a fost sustinuta, la Centrul Medical Anichstrasse, de prof. univ. Dr. Erich Schmutzhard si de dr. Bettina Pfausler, de la clinica universitara de neurologie.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.