Septembrie de foc! Klaus Iohannis va trebui să facă față unei acțiuni...

Septembrie de foc! Klaus Iohannis va trebui să facă față unei acțiuni de punere sub acuzare de înaltă trădare!

1 62

Poziția absurdă a Cotroceniului prin care Iohannis este tot mai departe de popor și prevederile constituționale nu putea rămâne fără sancțiuni din partea clasei politice. Duminică seara, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că unii dintre colegii săi de partid lucrează la un document ce vizează punerea sub acuzare de înaltă trădare a şefului statului Klaus Iohannis, dar că nu s-a luat încă o decizie în privinţa acestuia.

Cocret, ce a declarat Liviu Dragnea
„Există acel document, unii colegi din partid l-au lucrat, am ştiut că îl lucrează, nu este finalizat şi nici nu s-a ajuns la o discuţie finală ca să luăm o decizie. Nu am discutat nici cu domnul Tăriceanu (liderul ALDE – n.r.) subiectul acesta până acum. (…) Nu am ajuns acolo încă, nu mi-aş dori să ajung acolo, dar nu este imposibil, pentru că sunt acţiuni care au adus deservicii României şi din punct de vedere economic, şi din punct de vedere politic, şi din punct de vedere strategic”, a susţinut Dragnea, la Antena 3. În opinia sa, există „multe acţiuni” recente, dar şi din perioada anterioară ale lui Klaus Iohannis, care „pot îmbrăca forma trădării”, dacă sunt citite cu atenţie articolele aferente din Codul penal. În acest sens, Dragnea a făcut referire la momentul în care Iohannis a cerut Guvernului să precizeze dacă mai sunt bani de pensii şi salarii.

DC News are textul documentului
Cunoscutul site a intrat în posesia unui document care aruncă în aer scena politică și îl vizează pe Klaus Iohannis. Jurnaliștii noștri analizează autenticitatea documentului. Conform declarațiilor venite din partea publicației, după ce ziariștii vor încheia verificările din mai multe surse, DC News va publica documentul exploziv.

Despre ce este vorba!
Parlamentul României, în temeiul art. 96 alin. 2) din Constituția României, propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare. Documentul este primit pe surse PSD. Acesta este asumat de către mai mulți lideri social-democrați sub rezerva anonimatului și, ca urmare, DC News îl supune atenției publice. Până la momentul publicării documentului, nimeni nu a vrut să facă vreun comentariu oficial, dar, în urma verificărilor noastre, acesta este 100% autentic. Documentul circulă printre social-democrați.

De ce este acuzat Klaus Iohannis
”Infractiunile pentru care se face Propunerea de punere sub acuzare a Presedintelui Klaus Werner Iohannis este art. 398 C. penal cu trimitere la art. 397 alin. 2) C. penal, in toate formele de savarsire – autorat, instigare si complicitate, precum si actele pregatitoare, dupa cum urmeaza:
1) sub forma actelor pregatitoare, acele actiuni sau inactiuni care, prin semnificatia lor, preced si fac posibile actiunile prevazute la art. 397 alin. 2 C. penal, actele pregatitoare reprezentand consumarea infractiunii;

2) sub forma autoratului, prin participarea la demonstratii de strada neautorizate, de revolta impotriva institutiilor care exercita puterea de stat, in scopul schimbarii ordinii constitutionale si al ingreunarii si impiedicarii exercitarii puterii de stat, fiind pusa in pericol securitatea nationala; o a doua fapta savarsita sub forma autoratului: ingreunarea si impiedicarea exercitarii puterii de stat de catre Curtea Constitutionala, ale carei decizii sunt obligatorii si de imediata aplicare;

3) sub forma instigarii, prin mesaje agresive, standardizate si sistematice de incitare publica si chemare la revolta pentru schimbarea ordinii constitutionale si impotriva institutiilor care exercita puterea de stat, difuzate in mod deliberat in intreaga medie scrisa si vizuala, spatiu virtual, de la tribuna Administratiei Prezidentiale, a Parlamentului, a altor autoritati publice sau cu orice ocazie publica, pe durata intregului mandat, in scopul vadit de a crea un impact public exorbitant si a tulbura echilibrul social si statal; 4) sub forma complicitatii, prin ajutorul si protectia acordate grupurilor care destabilizeaza ordinea sociala si ordinea de stat, refuzand indeplinirea rolului obligatoriu de mediator, prescris restrictiv de art. 80 alin. 2 din Constitutia Romaniei”, se arată în documentul obținut de DC News.

Horia D.R.

COMENTARII

  1. Este momentul ca fascistul sa-si contimue viata penala dupa gratii pentru ca este un tradator.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.