Sepsi i-a ,,răpus”pe olteni!

Sepsi i-a ,,răpus”pe olteni!

0 94

Surpriză în Liga I de fotbal : Sepsi Sf. Gheorghe a reușit acasă să treacă de o echipă grea, care în trecutul campionat a avut un cuvânt de spus în Liga I. Este vorba despre Universitatea Craiova, care, totuși, are un lot diminuat valoric față de sezonul precedent. Aceasta, mai ales, datorită plecării lui Băluță, care a impulsionat mereu atacul…La Sf. Gheorghe, oltenii au fost apatici, au jucat pe alocuri fără vlagă și…au pierdut. Totuși, Sepsi a avut noroc la faza golului, după ce francezul Tandia s-a trezit în apropierea porții adverse singurel, a șutat, mingea i-a revenit din portar, apoi a înscris de la 2 metri : 1-0.
După gol, jocul a căpătat dinamism, dar numai 15 minute, timp în care ambele echipe au avut ritm și au încercat să înscrie….Apoi, în ultimele 10 minute, Craiova a încercat imposibilul, însă a fost destul de stinsă….și nu a mai reușit nimic. Sepsi s-a impus cu 1-0 și a obținut prima victorie în această ediție, în timp ce Craiova pare să nu se regăsească și nu a cunoscut până acum bucuria victoriei.
Pentru Sepsi urmează meciul din deplasare, cu Astra, iar Craiova va trebui să dea piept, în curând, cu turul trei preliminar în Europa League, unde o va aștepta o echipă forte, din Bundesliga : Leipzig!
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.