Sens giratoriu in zona Carfil

Sens giratoriu in zona Carfil

0 140

Saptamana trecuta au inceput lucrarile la un sens giratoriu la intersectia strazii Zizinului cu Ocolitoarea Mica a Brasovului, in zona Carfil. Acest sens giratoriu era necesar in acel loc pentru fluidizarea circulatiei, avand in vedere traseul obligatoriu pentru traficul greu, dupa cum declara viceprimarul Miklos Gantz
Un alt sens giratoriu va fi amenajat si in zona de parcare Kaufland – Poienelor, cam pe unde se afla statia de autobuze, pentru ca si acolo traficul este cam „inghesuit” si circulatia ingreunata.
Sa speram ca proiectele au fost intocmite de ceva specialisti mai de Doamne ajuta, nu ca cele de la Gara sau Casa Armatei, unde treburile au fost facute cam de mantuiala, cotidianul nostru semnaland, la vremea respectiva acest lucru.
Tot viceprimarul Gantz mai vorbeste si de inceperea lucrarilor de reabilitare la strazile Carpatilor si 13 Decembrie, intre Ceasul Rau si Faget.
Ramane insa in continuare pe cerul Brasovului intrebarea: pe cand cu reabilitarea si asfaltarea trainica a strazilor de prin cartiere, inclusiv a trotuarelor, ajunse intr-o stare deplorabila si intrecandu-le, in multe locuri, pe cele de pe campurile de lupta din Irak si Afganistan? Ce, pe acolo nu traiesc si nu circula contribuabili – si inca in majoritate – la bunastarea bugetului local?

Dan Bota.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.