Senatorul Neagoe si-a retras candidatura la Primarie

Senatorul Neagoe si-a retras candidatura la Primarie

0 61

Senatorul PSD, Otilian Neagoe, si-a retras candidatura la sefia Primariei municipiului Brasov, motivand ca nu are la dispozitie timpul necesar sa-si faca o reala campanie electorala. Deputatul Constantin Nita, ?eful PSd Brasov a anuntat ca va fi cautata rapid o alta solutie.


Otilian Neagoe si-a anuntat la nivelul conducerii filialei decizia de a renunta la aceasta postura. „Am luat aceasta decizie plecand de la o analiza a timpului pe care il am la dispozitie pentru a face o campanie lectorala decenta. Din pacate, as avea la dispozitie doar doua zile pe saptamana, timp insuficient pentru a explica din usa in usa care sunt urgentele Brasovului si amenintarile pe termen mediu si scurt!”, a explicat Neagoe. Senatorul PSD a asigurat ?ns?, ca ca se va lupta in continuare pentru problemele cu care se confrunta brasovenii.


?


Liderul PSD Brasov, deputatul Constantin Nita, a afirmat ca va fi cautata rapid o solutie si ca la nivelul conducerii filialei se poarta deja discutii in acest sens.


„Retragerea d-lui Neagoe este o pierdere, fiindca este o personalitate a partidului si o mare forta. Mizam pe maniera sa de a se impune! Vom gasi, insa, o varianta! Trebuie, insa, sa-i avertizez pe cei care cred ca am avea probleme, ca nu este asa! PSD Brasov nu a renuntat la lupta si chiar ii anunt ca va urma o campanie extrem de dura pentru Primaria Brasov!”, a spus Nita.


?


De altfel, retragerea candidaturii lui Neagoe era de asteptat, mia ales dupa castigarea de catre Mihai David a sefieie organizatiei municipale a PSD Brasov. Chiar daca acesta nu a declarat fatis ca va fi urmatorul candidat la scaunul de primar, gura targului confirma ca el va fi alesul PSd Brasov sa-l concureze pe pedistul Geroge Scripcaru.


?


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.