Senatorul Daniel Zamfir a rebotezat coaliția de dreapta ca Junglă de Dreapta

Senatorul Daniel Zamfir a rebotezat coaliția de dreapta ca Junglă de Dreapta

Fostul senator brașovean a atacat dur intenția Senatului, condus de USR-Plus, de a ierta două bănci străine, BCR și Raifeissen Bank, de uriașe datorii către statul român, împotriva unei hotărâri definitive și irevocabile a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Banca austriacă cel puțin, s-a remarcat prin apropierea președintelui băncii de Klaus Iohannis și prin implicarea în protestele Rezist împotriva fostei puteri pesediste, reprezentate generic astăzi în Parlament de USR-Plus.
Era normal să-i vină rândul la recompensă odată cu venirea coaliției de dreapta la putere. Prin aceste gesturi de clemență față de băncile străine, Senatul pluserist își reafirmă sprijinul și atașamentul față de valorile corporatiste ale capitalismului marxist progresist(sic!) biruitor la orașe și sate. Indulgent cu progresul băncilor străine bineînțeles.

Daniel Zamfir necruțător cu indulgențele bancare ale guvernului Cîțu
„INGHEATA VENITURILE OAMENILOR, IN TIMP CE IARTA DOUA BANCI DE O DATORIE DE 400 MILIOANE LEI!!! Luni, 8 martie, va trece tacit in Senat legea care anuleaza, practic, obligatia pe care BCR si Raifeissen Bank o au de a returna Statului roman suma de circa 400 milioane lei, in urma unei decizii definitive si irevocabile a ICCJ. Presedintele Senatului, pluserista Anca Dragu, presedintele comisiei de buget, pluseristul Claudiu Muresan si presedintele Comisiei Juridice, penelista Iulia Scantei au refuzat in mod deliberat sa introduca pe ordinea de zi, timp de trei saptamani proiectul de lege, tocmai ca sa se implineasca termenul de adoptare tacita. #JunglaDeDreapta”, a scris senatorul Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook, conform Știri pe Surse. Sună a abuz de putere, subminarea gravă a economiei naționale, dar și a infracțiunii de trădare de țară.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.