Senatorul bideu a tras apa

Senatorul bideu a tras apa

0 146

Pe fostul senator Marinescu nu l-a facut celebru guresenia insipida si agramata de care sufera in mod evident. Vinovata pentru faima pe care si-a castigat-o este retragerea de la guvernare, in urma cu cativa ani, impreuna cu bideul cu care venise de-acasa. Intre timp, la ipostaza de vidanjor de serviciu pe care a ilustrat-o umfland bideul personal sub brat, si-a mai adaugat la cartea de vizita niste incontrari barbatesti cu adversarii pe holurile Parlamentuluil. Niste colegi de alte culori politice au simtit ce contondente pot fi uneori argumentele lui Marinescu. La expresia joviala de chelner imbuibat, fostul pedist, dezertat la conservatori, poarta si niste muschi impresionanti. Din spatele lor, isi permite sa se incontreze cu orice adversar. Nu demult, poza in aparator al destinelor planetei, incercand sa opreasca experimentele de la CERN. Facea skanderberg cu Dumnezeu, ca sa-i turteasca celebra particula.
Pesemne, insa, ca, de la inceperea campaniei, a luat ceva mai multi steroizi. Nu-si mai struneste muschiul ca pe vremuri. Invitat la o confruntare electorala cu duduia Anca Constantinescu de la PD-L, bicepsul s-a declansat necontrolat. Iritat de comentariile pedelistei, senatorul pecist si-a amintit de vremea closetului. Un impuls igienic l-a facut sa-i arunce Constantineascai un pahar de apa intre ochi. Senatorul bideu a tras apa. Nu inainte de a o complementarisi pe preopinenta cu „fata de bideu ce esti”.
Iata cum campania electorala te expune nu doar la bai de multime. Exista si dusuri scurte de studio. Duduia Constantinescu a simtit-o pe propria piele. N-a mai avut, biata, nici o reactie. A facut, cum ar spune chiar domnia sa, ciocu mic si ud.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.