Semnaturi online pentru proiectul aeroportului de la Ghimbav

Semnaturi online pentru proiectul aeroportului de la Ghimbav

3 1292

Proiectul a fost pus in stand by de parlamentari, care au aminat rezolvarea problemei cu terenul pe care se afla obiectivul. Agentia pentru Dezvoltare durabila a Judetului Brasov a lansat o platforma online unde toti cetatenii judetului isi pot spune parerea

Proiectul a fost pus in stand by de parlamentari, care au aminat rezolvarea problemei cu terenul pe care se afla obiectivul. Agentia pentru Dezvoltare durabila a Judetului Brasov a lansat o platforma online unde toti cetatenii judetului isi pot spune parerea iar semnaturile lor vor ajunge direct pe masa parlamentarilor.
Lipsa aeroportului si a autostrazilor din zona Brasovul alunga firmele straine din zona si sunt un impediment serios in accesarea de viitoare fornduri europene pentru dezvoltarea durabila a intregului judet.
Agentia pentru Dezvoltare durabila a Judetului Brasov spera ca platforma online pe care a lansat-o sa deblocheze contructia aeroportului Brasov-Ghimbav.
Cele doua intrebari la care brasovenii pot raspune daca intra pe site-ul addjb.ro sunt : Considerati ca Aeroportul International Brasov – Ghimbav este indispensabil dezvoltarii Brasovului si regiunii Centru? si Considerati ca Guvernul ar trebui sa finanteze realizarea acestui obiectiv? aeroport bv1
Mihai Pascu crede ca cele doua intrebari sunt extraordinar de importante pentru a arata vointa brasovenilor.Parlamentul va trebui sa decida asupra proprietarului terenului viitorului aeroport.
Tergiversarea rezolvarii problemei terenului reprezinta un risc real de blocare a dezvoltarii intregului judet prin imposibilitatea accesarii de fonduri europene.
In activitatea de actualizare a strategiei de dezvoltare durabila a judetului, ADDJB a identificat lipsa accesibilitatii in zona drept un risc major ca firmele straine sa-si relocheze afacerile in alte tari.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

  1. toti cetatenii din judet si nu numai dorim sa se finalizeze aeroportul de la ghimbav
    va rugam sa aprobati acest lucru
    multumiri

  2. Necesitate imediata-justificata din toate punctele de vedere – nu mai necesita niciun comenariu.Evident ca opozitia institutionala dela „centru” este de prost augur atat pentru noi . brasovenii dar si pentru ceilalti etateni atat romani cat si cei din tarile pretene.Speram ….vorba imnului national „desteapta-te………

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.