Seminar privind managementul deseurilor la Brasov

Seminar privind managementul deseurilor la Brasov

0 129

Agentia de Protectie a Mediului Covasna, in colaborare cu Agentia Regionala de Protectie a Mediului Sibiu, Agentia Nationala de Protectie a Mediului si Ministerul Mediului si gospodaririi apelor, organizeaza, in zilele de 26,27 februarie un seminar avand ca tema managementul deseurilor municipale, colectarea selectiva si tratarea deseurilor.


Evenimentul se desfasoara in Poiana Brasov la Hotelul Piatra Mare si se bucura de prezenta a peste 200 de invitati.


La seminar vor sustine prelegeri specialisti in domeniu din Romania, Belgia, Germania si Ungaria, care vor furniza informatii de interes privind managementul deseurilor si vor prezenta studii de caz care sa poata fi utilizate de catre factorii de raspundere in domeniul protectiei mediului, astfel incat Romania sa fie ajutata in demersul de indeplinire a angajamentelor asumate ca tara membra a Uniunii Europene.


Vor fi dezbatute elemente legislative legate de Directiva 12/2006 a Comisiei Europene, Directiva 91/689/C.E. privind depozitarea necontrolata, Directiva 94/62/ a C. E. privind ambalajele, Directiva 2000/76/CE privind incinerarea deseurilor, Directiva 1999/31/C.E. privind rampele de deseuri si Directiva 200/96/C.E. privind deseurile de produse electrice si electronice.

Din partea Brasovului va sustine o prelegere la seminar dl. Giuliano Lombrici, managerul S.C. Comprest S.A., firma ce a realizat si administreaza prima rampa ecologica din judet, un model de buna practica in domeniu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.