Seminar la Camera de Comert si Industrie Brasov

Seminar la Camera de Comert si Industrie Brasov

0 90

Camera de Comert si Industrie Brasov – Centrul de Consultanta si Asistenta? pentru IMM-uri si Euro Info Centre RO825 va invita joi, 13 decembrie 2007, orele 13.00 ?la sediul Camerei de Comert Brasov (b-dul Kogalniceanu nr.18 – 20) – sala de conferinte, la seminarul: „Lansarea Planului National de Cercetare, Dezvoltare si Inovare II 2007 – 2013 Programul 5 – Inovare”. Va fi prezentat Planul National de Cercetare, Dezvoltare si Inovare II 2007 – 2013 Programul 5 Inovare care are ca obiectiv general cresterea capacitatii de inovare, dezvoltarea tehnologica si asimilarea in productie a rezultatelor cercetarii, in vederea imbunatatirii competitivitatii economiei nationale si a cresterii calitatii vietii.


Oportunitatile pe care acest program le pune la dispozitia IMM-urilor sunt: crearea de produse si tehnologii la initiativa agentilor economici; crearea si / sau dezvoltarea infrastructurii de inovare, sprijinirea ofertei de servicii suport pentru inovare; ?sprijinirea dezvoltarii infrastructurii de atestare a calitatii; sprijinirea acreditarii laboratoarelor de incercari si analiza; sprijinirea implementarii si dezvoltarii sistemului de management al calitatii;? sprijinirea formarii si dezvoltarii de retele inovative; sprijinirea activitatii platformelor tehnologice; organizarea de concursuri cu premii pe domenii cu potential inovativ pe plan national. Este pentru prima data cand Guvernul Romaniei acorda finantari nerambursabile pentru dezvoltarea de produse si servicii.


Prezentarea va fi sustinuta de catre d-l Prof. Dr. Ing. Samoila Cornel – decan al Facultatii de Stiinta si Ingineria Materialelor, Universitatea Transilvania Brasov si reprezentant al Agentiei Manageriala de Cercetare Stiintifica, Inovare si Transfer Tehnologic – Politehnica, Regiunea 7 Centru (AMCSIT).


Participarea la seminar este gratuita.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.