Seminar intensiv de tango argentinian

Seminar intensiv de tango argentinian

0 97

Tangotangent si Libertango va invita sambata, 10 ianuarie 2009 la seminarul intensiv de tango argentinian „Todo Vals”, care se va desfasura la Brasov, la Libraria Okian – partener in organizarea acestui eveniment.
Seminarul se adreseaza dansatorilor de tango argentinian care doresc sa descopere si sa aprofundeze structurile de dans dedicate tangovalsului (valsului creol – gen muzical integrat in corpusul tango-ului argentinian).
Agenda seminarului a carui tematica este muzicalitate & circularitate in tangovals include, timp de 3 ore, doua module: primul modul de la 14.00 la 15.30 – se adreseaza dansatorilor de nivel incepator-intermediar si abordeaza aspecte legate de ritmica din tangovals, deplasarea liniara in tangovals, giro completo & media vuelta si schimbarea ritmica a directiei de intoarcere in tangovals; al doilea modul de la 15.45 la 17.15 – se adreseaza dansatorilor de nivel intermediar-avansat si va avea ca subiecte: tipuri de ritmica in tangovals, deplasari circulare in tangovals (dreapta & stanga), schimbarea directiei unei intoarceri, si schimbarea directiei unui pivot.
Seminarul intensiv de tango argentinian “Todo Vals” este primul eveniment de tango argentinian organizat in Romania anul acesta si face parte dintr-o serie mai lunga de seminarii ce vor fi organizate de Libertango si Tangotangent in 2009. “Scopul acestui seminar intensiv este sa ofere iubitorilor de tango din Brasov, si nu numai, mijloace adaptate nivelului propriu de dans de a exprima bogatia si bucuria din motivele melodice ale valsului creol. Daca stilul dvs de învatare se bazeaza pe analiza si întelegere rationala, va invitam la acest seminar intensiv de la Brasov.” ne-a declarat Mirela Muntean, instructor si fondator al Libertango – scoala de tango argentinian din Brasov si co-organizator al evenimentului din 10 ianuarie.
Profesorii invitati sa predea acest seminar sunt Daniel Mandita si Amalia Iscu, membri fondatori ai Tangotangent, cea mai prestigioasa si mai activa scoala de tango argentinian din Romania. Daniel si Amalia au creat spectacole de dans si au format de-a lungul a trei ani peste 200 de dansatori. Daniel si Amalia alcatuiesc cel mai titrat si experimentat cuplu de profesori de tango argentinian din Romania; cei doi exceleaza în explicatii logice si analiza miscarii si danseaza alaturi de Razvan Mazilu in spectacolul Un Tango Mas, primul spectacol de tango argentinian din Romania.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.