Semimaratonul Brasovului – ultima inscrie pe 22 martie!!!

Semimaratonul Brasovului – ultima inscrie pe 22 martie!!!

0 574
Iubitorii de sport sunt invitati sa se inscrie pana pe 22 martie la cea de-a patra editie a evenimentului. 1500 de participanti sunt asteptati sa participe la una din cele trei probe ale concursului. Cu banii adunati organizatorii vor sustine activitatile Hospice Casa Sperantei dar si un proiect prin care 40 de liceeni brasoveni vor fi specializati in cursuri de prim ajutor.
Asociatia Cetatea Brasovului organizeaza a patra editie a concursului de alergare Semimaraton Brasov Intersport. Startul competitiei se va da din Piata Unirii, in 4 aprilie, la ora 12:00, iar concurentii pot alege parcurgerea unuia din cele trei trasee: semimaratonul unde vor avea de parcurs un traseu de 21 km, crosul, cu un traseu de 10 km  sau Cursa Populara unde vor avea un finish dupa 4 kilometri. Brasovenii sunt din ce in ce mai deschisi sa faca miscare.
La editia 2014 a semimaratonului, din fondurile obtinute din donatii organizatorii au achizitionat trei masini cu care medicii Hospice sa asigure asistenta la domiciliu.Pe langa cauza Hospice cu fondurile obtinute anul acesta se doreste certificarea a 40 de tineri liceeni in acordarea de prim-ajutor. Potrivit Andrei Carausu, coordonator voluntari Semimaraton Brasov Intersport, tinerii sunt foarte implicati numarul voluntarilor a depasit 120 din randul liceelor brasovene.
Taxele de participare la semimaraton variaza intre 75 si 95 de lei in functie de cursa aleasa. La programul “140 de batai pe minut”, organizatorii vor sa atraga cat mai multi tineri la miscare in aer liber. Din acest motiv, participantii la ”Cursa populara”  care au varsta cuprinsa intre 12 si 19 ani beneficiaza de reducerea taxei de participare si vor plati doar 10 lei. Seniorii sportului, persoanele peste 60 de ani, pot sa se inscrie in mod gratuit.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.