Semifinala de vis, Federer vs Nadal

Semifinala de vis, Federer vs Nadal

0 98

Ultimele meciuri din grupa rosie au stabilit tintarul semifinalelor. In primul meci Gonzalez avea sansa de a ajunge in penultima faza a turneului daca ar fi trecut de rusul Davydenko. Echilibrul s-a mentinut in ambele seturi pana in game-ul 7, atunci cand rusul mai agresiv si mai dispus sa riste punctele decisive a castigat pe serviciul adversarului, incheind invingator la capatul a 115 minute de joc: 6 – 4 ?6 – 3. ?


Cel de-al doilea meci a inceput dupa terminarea primului, astfel incat miza era doar palmaresul, acolo unde americanul Roddick avea bilantul a 14 infrangeri din 15 meciuri. Elvetianul a jucat foarte degajat, amintind tuturor ca este liderul mondial. Jocul perfect al lui Federer a avut darul de a-l deranja pe Roddick, care a cedat mai mult psihic, intarind ideea ca ar avea un complex in fata elvetianului. Primul set s-a terminat in 33 de minute 6 – 4, cel de-al doilea figurand, doar din cauza regulamentului, scor 6 – 2.


?


Semifinala Federer? – Nadal va aduce din nou in prim plan rivalitatea sportiva dintre elvetian si spaniol si speranta spectatorilor si ale telespectatorilor de a urmari un meci fantastic, asa cum ne-au obisnuit, de-a lungul timpului, cei doi.


Cealalta semifinala se anunta la fel de interesanta cu un Ferrer in mare forma incercand sa confirme parcursul bun de pana acum si Roddick in cautarea cadentei de alta data. ??

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.