Selectionerul vorbeste deschis despre cazul Mutu

Selectionerul vorbeste deschis despre cazul Mutu

0 75

Razvan Lucescu selectionerul primei reprezentative de fotbal a Romaniei, a vorbit pentru prima data fara ocolisuri despre jucatorul Fiorentinei, Adrian Mutu.
„Briliantul” a fost suspendat de la nationala din motive extrasportive.
„Sa va spun despre un jucator pentru care presa m-a criticat. A fost chemat odata la nationala. Am avut o discutie cu el si i-am spus ca daca mai apar povesti cu el in ziare nu o sa-l mai chem. S-a intamplat si a doua oara si am decis sa nu-l mai convoc”, a afirmat Razvan Lucescu la o emisiune de la B1Tv.
„Mutu, daca ar fi invatat ceva pana acum, ar fi spus ca suspendarea ii expira la data D, ca va incerca si va da tot ce are mai bun la club si apoi voi veni la nationala daca selectionerul are nevoie de el. Asa dadea dovada de maturitate. La noi nu pune nimeni piciorul in prag. Nu suntem obisnuiti cu asta. Nimeni a avut curajul sa incerce ceva pana acum”, a continuat selectionerul.
Razvan Lucescu nu a uitat nici situatia penibila si deplorabila, in care a ajuns fotbalul romanesc criticand vehement starea acestuia. Lucescu jr a si explicat de ce fotbalul nostru este unde este adica pe locul 46 in lume, punand totul pe seama lipsei de rezultate a echipelor de club in cupele europene.
„Unde ne ducem? Avem rezultate, jucam in Europa? Facem ceva an de an cu cate doua trei echipe pana in primavarea europeana? De fiecare data ne strecuram cu chiu cu vai. Echipa nationala din 2008 care a mers la EURO a avut si o baza serioasa. Performantele Stelei si ale Rapidului din UEFA. Au dat incredere, emulatie intre jucatori si a dat incredere si celor care veneau de afara. In spatele nationalei trebuie sa fie ceva solid”, a mai spus Razvan Lucescu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.