Seful politiei romane

Seful politiei romane

0 61

?


O stire de ultima ora vine sa bulverseze tot romanul- seful Inspectoratului General al Politiei Romane (IGP), Dan Valentin Fatuloiu, ar putea pleca de la conducerea institutiei.


Dan Valentin Fatuloiu a fost nominalizat in fruntea Biroului atasatului afacerilor interne in Statele Unite ale Americii cu grad de ministru-consilier.


Chestor principal de politie si din 2005, inspector general al Politiei Romane Dan Valentin Fatuloiu este seful politistilor care s-a bucurat de cel mai mare respect in ultimii ani. In perioada 2004-2005 a fost director adjunct al Directiei Generale de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane,


Ministerul Administratiei si InternelorPotrivit unui comunicat remis presei joi de Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Dan Fatuloiu va avea rang de ministru-consilier.


Dupa finalizarea tuturor procedurilor legale, va fi numit si un succesor in functia de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane, ramas vacant dupa plecarea lui Fatuloiu.


?


Vlad T.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.