Seful DSAM din CJ Brasov si-a dat demisia

Seful DSAM din CJ Brasov si-a dat demisia

0 877

Directorul Directiei de Sanatate si Asistenta Medicala din cadrul Consiliului Judetean a demisionat din functie. Demisia vine dupa ce dr. Gabriel Stanciu s-a aflat intr-un concediu medical prelungit din luna martie, cand Ministerul Sanatatii a inceput o ancheta in cazul batranicii gasite inghetata pe camp,

Directorul Directiei de Sanatate si Asistenta Medicala din cadrul Consiliului Judetean a demisionat din functie. Demisia vine dupa ce dr. Gabriel Stanciu   s-a aflat intr-un concediu medical prelungit din luna martie, cand Ministerul Sanatatii a inceput o ancheta in cazul batranicii gasite inghetata pe camp,

Tot atunci au iesit la iveala si problemele legate de transportul pacientilor inghesuiti in ambulante amenajate in Dacii Break intre Spitalul Judetean si Stationarul Tractorul; Tot atunci s-a descoperit ca liniile de garda propuse de directorul Spitalului Judetean, dr. Adrian Albota, nu fusesera niciodata aprobate de plenul CJ, ci doar de directia condusa de Stanciu, care nu avea personalitate juridica.

In locul dr. Stanciu, la conducerea Directiei de Sanatate si Asistenta Medicala va fi numit in urmatoarea perioada un director interimar.

Imediat dupa ce Agentia Nationala a Functionarilor Publici va vacanta postul, se va organiza un concurs.

Tot in aceasta perioada, Consiliul Judetean pregateste concursuri si pentru posturile de manageri de spitale. Toate unitatile medicale din subordinea CJ vor organiza testari in perioada 14 iulie – 22 septembrie. Pana in toamna, spitalele vor avea manageri noi, numiti pe o perioada de trei ani.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.