SEFUL DE RETEA Traian Basescu a fost platit de Securitate! Documente prezentate...

SEFUL DE RETEA Traian Basescu a fost platit de Securitate! Documente prezentate de ANTENA 3

0 412

Antena 3 a prezentat marti seara un document, despre care sustine ca e autentic, pe care apare antetul „Departamentului Securitatii Statului” si este datat 16 octombrie 1984, in care este mentionat numele Traian Basescu. Antena 3 sustine ca numele lui Basescu apare in document in contextul implicarii sale directe in „raspandirea materialelor de specifice de propaganda” si ca a primit suma de 1.500 dolari pentru „subventionarea retelei”.
Potrivit postului de televiziune, documentul este adresat sefului Securitatii Statului, general-colonel Iulian Vlad, care era informat cu privire la „dirijarea retelei informative din Port Constanta privind problemele profesionale cu caracter specific muncii operative”. Sinteza zilei

In documentul prezentat apare scris: „Materialele specifice de propaganda pentru orientarea opiniilor si atragerea simpatiilor s-a realizat prin legatura directa Basescu Traian. Despre Basescu Traian precizam ca isi manifesta pe deplin adeziunea fata de politica PCR si am ordonat sustinerea sa materiala cu suma de 1.500 dolari USA pentru subventionarea retelei in cadrul noilor deziderate”. Aprobarea decontarii este aprobata de seful SECURITATII, gen. col, Iulian Vlad.
Dezvaluirile intervin in contextul in care surse politice au declarat pentru HotNews.ro ca Traian Basescu se pregateste sa candideze la sefia PMP, pe 3 octombrie, congres la care ar fi vrut sa schimbe numele partidului in Miscarea Populara.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.