Seful de la 2:15 liber dupa un arest de 24 ore!

Seful de la 2:15 liber dupa un arest de 24 ore!

0 98

Surpriza facuta de Ziua Politiei, tuturor celor care isi serbeaza aceasta zi, prin arestarea celor doi comisari, a tinut 24 ore. Curtea de Apel Bucuresti a decis sa nu prelungeasca mandatele de arestare ale fostului sef al DGIPI, Ilie Cornel Serban, si a omului de afaceri Puiu Popoviciu, retinuti marti seara de procurorii DNA.
Alaturi de cei doi a fost retinut, tot pentru 24 de ore, si seful Diviziei de operatiuni al Directiei Generale Anticoruptie, Petre Pitcovici. Cei trei au interdictia de a parasi tara pentru 29 de zile.
Mandatele de arestare ale celor doi au expirat in jurul orei 23:00. Sedinta Curtii de Apel trebuia sa inceapa la ora 21:00, insa a fost amanata cu o ora.
Procurorii DNA au declarat recurs impotriva decizie Curþii de Apel Bucuresti, contestatia urmand sã se judece la instanta suprema.
La iesire din sala de judecata, Puiu Popoviciu a declarat ca a pledat nevinovat, dar nu a oferit nicio informatie despre probele aduse la arestarea sa, mentionand ca „Ancheta este în desfasurare si nu ma bag in detalii”.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca procurorii anticoruptie nu au mai formulat cerere de arestare preventiva pentru Ioan Alecu, fostul rector al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti, considerand ca a fost cinstit pe parcursul audierilor si ca a colaborat cu anchetatorii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.