Sefii de Promotie – sarbatoriti la Aula Universitatii Transilvania

Sefii de Promotie – sarbatoriti la Aula Universitatii Transilvania

0 673

Studentii care au avut cele mai mari medii multianuale in timpul facultatii au fost felicitati si premiati la gala organizata special pentru ei. Desi au obtinut medii foarte mari, majoritatea peste 9.50, studentii spun ca nu au nici un secret pentru reusita lor in afara pasiunii

Studentii care au avut cele mai mari medii multianuale in timpul facultatii au fost felicitati si premiati la gala organizata special pentru ei. Desi au obtinut medii foarte mari, majoritatea peste 9.50, studentii spun ca nu au nici un secret pentru reusita lor in afara pasiunii.
Ioan Gandila a terminat Facultatea de Inginerie Mecanica si este sef de promotie cu nota 9.92. Pe parcursul facultatii, doar de doua ori a luat nota 9, in rest toate examenele le-a promovat cu nota maxima. Mai departe, tanarul absolvent doreste sa urmeze programul de master si eventual doctoratul tot in cadrul Universitatii Transilvania.sefi promotie1
Sef de Promotie este si Madalina Ioana Blaj. La Facultatea de Inginerie Tehnologica si Management Industrial, tanara a reusit performanta de a termina studiile cu media multianuala de 9.68, la egalitate cu un coleg de-al ei. La fel ca Ioan, Madalina doreste sa continue la Brasov si cu programul de Master.
Elevii care vor dori sa continue studiile la Universitatea Transilvania din Brasov vor primi din partea institutiei un laptop.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.