Șefii americanilor o spun pe șleau – există „probe imense” că noul...

Șefii americanilor o spun pe șleau – există „probe imense” că noul coronavirus provine din laboratorul din Wuhan

1 169

Șeful diplomației americane Mike Pompeo a susținut duminică faptul că ar exista „un număr semnificativ de dovezi” că noul coronavirus provine dintr-un laborator din orașul chinez Wuhan, epicentrul pandemiei de Covid-19, relatează AFP.
„Există probe imense că de acolo a plecat”, a insistat secretarul de stat american, într-o declarație făcută la postul ABC, refuzând însă să spună dacă el crede că virusul ar fi fost eliberat intenționat de Beijing.
„China este cunoscută pentru tendința sa de a infecta lumea și de a folosi laboratoare care nu respectă normele”, a continuat el, adăugând că: „Nu este prima dată când lumea este pusă în pericol de un virus provenit din laboratoarele chineze”.

Mike Pompeo și-a exprimat totodată regretul cu privire la lipsa de cooperare din partea autorităților chineze pentru elucidarea originii pandemiei.

COMENTARII

  1. MIKE POMPEO este un CURIST care ca toti BORFASII care conduc AMERICA mananca CACAT in fiecare secunda si arata cu degetul spre altii.

    Amintiti-va dragi MANCATORI de CACAT ca dupa ce ati produs virusul de SIDA in laboratoarele CIA si l-ati experimentat pe CURISTI si PROSTITUATE l-ati injectat in MAIMUTA VERDE din ZAIR si ati sustinut cu gura plina de CACAT ca marinarii au regulat maimutele din ZAIR si au imprastiat SIDA pe planeta.

    De asemenea amintiti-va dragi MANCATORI de CACAT ca dupa 3 saptamani virusul avea 14 forme. Asta dovedeste SIDA nu este un virus natural si ca este un hibrid dezvoltat in laboratoarele USA.

    Sa nu uitati!!! ca un medic din Anglia a publicat ,in TIMES, imediat dupa „descoperirea Virusului” un articol in care argumenta cu dovezi ca virusul de SIDA este un hibrid realizat din incrucisarea a doua virusuri. Primul de la oi iar al doilea de vaci

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.