Sefi noi la AJOFM Brasov

Sefi noi la AJOFM Brasov

0 93

Romania nu se mai ghideaza dupa dictonul “La vremuri noi, tot noi”. Mai nou, orice schimbare provoaca un efect domino, toate functiile importante suferind schimbari majore de personal. Nu mai conteaza capacitatile personajelor respective, ci doar culoare politica. Este Romania si aceste lucruri sunt normale, bolnave, dar in Romania … normale.
Concret, este vorba despre o schimbare de functie la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Brasov. Respectiva agentie are o noua conducere. Astfel, subprefectul Emil Nita l-a instalat in functia de director coordonator al acestei institutii pe Iosif Ciurean, fost subprefect PSD, cel care s-a prezentat la concurs pentru acest post. Au mai fost vizate si alte functii. In functia de coordonator adjunct pentru managementul pietei muncii este Anca Finichiu, care a indeplinit aceasta functie si pana in prezent, iar director coordonator economic este Gheorghe Rasteiu. Astfel, proaspata instalata conducere, a promis ca-si va expune planurile de activitate pentru AJOFM intr-o conferinta de presa ce va fi organizata in zilele urmatoare.
O intrebare buna ar fi ce se va intampla daca, pana se pun pe munca actualii conducatori ai AJOFM, se schimba “culoarea politica” a prefectului. Alte schimbari, alte conferinte, aceleasi probleme. Problemele noastre!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.