SEFI DE PARTIDE, MINISTRI SI HAHALERE …DE BRASOV! Secretul politic al lui...

SEFI DE PARTIDE, MINISTRI SI HAHALERE …DE BRASOV! Secretul politic al lui COSTICA NITZA: ,,a promite, nu costa bani!!\\\’\\\’

0 521
Inaintea alegerilor prezidentiale din noiembrie, anul trecut , presh PSD BRASOV , Nitza Costica, promitea de toate alegatorilor de sub Tampa, cu o lejeritate de te apuca ameteala! Viata fructuoasa, Autostrada Comarnic – Brasov, Tunel, Spital, Stadion nou si mai ales AEROPORTUL, marea cacialmaa preluata acum de Nitza de la excrocul CANCESCU, cel mai mare borfas politic al ultimului sfert de veac brasovean.
 
A promite, nu costa bani, a exersat cu folos si nea Costica fara frica
 
I-auzi-ia: „Sper ca în turul al doilea un număr cât mai mare de brașoveni să voteze candidatul PSD, pentru a avea locuri de munca!  Ponta are experiență în conducerea țării, are relații excelente în UE și  are un partid solid in spate. Sunt convins că sprijinul pentru brașoveni va rămâne constant și puternic: Victor Ponta a fost de acord să  fie gata Aeroportul până în 2016 (Cu sprijinul financiar al Ministerului Transporturilor și prin intrarea Companiei Otopeni în acest proiect, la sfârștul anului 2016 vrem să se poată efectua zboruri), Autostrada Comarnic – Brașov  este doar o problemă de finanțare, dar e pe drumul cel bun. Ne interesează foarte mult problema spitalelor, care au o problemă acută în ceea ce privește lipsa aparaturii. Sprijinul Guvernului este total, iar cei care se ocupă de aceste proiecte să își facă treaba”, a declarat astăzi ministrul Economiei, Constantin Niță.
Șeful PSD Brașov a mai remarcat faptul că Iohannis nu are niciun mesaj pe partea economică „si ne ingrijoreaza asocierea domniei sale care au dus tara in criza, au taiat pensii si salarii“.
„Părerea mea o știți despre dl. Iohannis. Am spus-o de la bun început, când a intrat în PNL, ca să fie Sibiul capitală regională. I – am spus și atunci că nu putem accepta așa ceva și nu vom fi de acord cu acest lucru.(Sic!)
Brașovul nu poate să cadă în capcana dlui Iohannis”, a mai declarat ferm Constantin Niță.
 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.