Sef nou la ISJ Brasov

Sef nou la ISJ Brasov

0 164

Schimbare la nivel inalt la Inspectoratul Scolar Judetean Brasov. Primul schimbat a fost inspectorul scolar general Carmen Tanasescu. Aceasta a fost eliberata din functie, la cerere, prin ordin de ministru. Ministru a numit in locul ei, tot prin ordin de ministru, pe Dorel Agache, fostul director al Colegiului Tehnic „Mircea Cristea“. Au mai avut de suferit fiind eliberati din functie si inspectorii generali adjuncti, Anna Farkas, in prezent deputat in Parlamentul Romaniei, si Vasilica Diaconu, care a fost insa re-numita pe post pana la organizarea concursului de ocupare a acestuia.
Anuntul inlocuirilor a fost facut la sediul Inspectoratului Scolar Judetean Brasov de Ion Gontea, prefectul judetului Brasov. „Le multumim celor care, in calitate de inspectori, adjunct si general, au desfasurat activitati la conducerea inspectoratului. Se impun doua lucruri foarte importante: clarificarea bazei materiale, a situatiei diferitelor imobile unde se desfasoarã activitati de invatamant si a celor care au primit autorizatii de constructie si si-au schimbat destinatia. Este o obligatie a noii conduceri de a clarifica aceste situatii“, a spus prefectul Gontea.
„Ma apasa o mare responsabilitate intr-un timp dificil. Voi face o evaluare a ceea ce se intampla la nivel de inspectorat, iar munca o voi incepe chiar de azi“, a declarat in presa brasoveana Dorel Agache, noul inspector scolar general.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.