Secuimea printre simpatiile Elenei Udrea!

Secuimea printre simpatiile Elenei Udrea!

0 80

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in urma vizitei in secuime a incercat, dincolo de promisiuniule de investitii sa fixeze, pe inteledul domniei sale relatiile oamenilor din aceasta zona.
Elena Udrea, considera ca, de-a lungul timpului, din diverse interese, s-a creat, in mod exagerat, impresia ca in Covasna si Harghita ar exista neintelegeri intre romani si maghiari, scrie Mediafax.
Elena Udrea a declarat, vineri, in statiunea Covasna, unde a participat la inaugurarea unui Centru de informare turistica, faptul ca situatia din aceasta zona a tarii nu este bine cunoscuta si ca, in opinia sa, de-a lungul timpului au existat diverse interese de a „incita” opinia publica in legatura cu o stare conflictuala in Covasna-Harghita.
„Cred ca lucrurile nu sunt bine cunoscute. Au fost diverse interese, de toate partile, de-a lungul timpului, de a incita opinia publica fata de o asa-zisa stare conflictuala aici”, a subliniat Elena Udrea.
„Daca exista eventual neintelegeri, sunt personale, intre lideri politici, asa cum pot fi si intre lideri politici de aceeasi etnie. Eu cred ca este exagerata povestea aceasta a neintelegerilor intre romanii si maghiarii din Covasna si Harghita, din interese care au stat si de o parte, si de alta, de-a lungul timpului”, a conchis Elena Udrea.

Nevoia PD-L de UDMR este vitala politic
Declaratiile dnei Udrea nu sunt gratuite. Din punct de vedere politic PD-L fara UDMR ramane un partid care a visat frumos. Din acest motiv Udrea declara ca „…este o colaborare buna la nivelul Guvernului si al Parlamentului intre UDMR si PDL”
Elena Udrea sustine ca atat in Guvern, cat si in Parlament, colaborarea intre UDMR si PDL este una buna, ea mentionand si relatia „veche” pe care o are, ca membru al Guvernului, cu autoritatile din Covasna si Harghita. „Este o colaborare buna la nivelul Guvernului, la nivelul Parlamentului, iar colaborarea mea si a altor colegi cu cei din Covasna si Harghita este veche”, a declarat Elena Udrea, vineri, la Covasna.
In acest context, ea a subliniat ca faptul ca UDMR si PDL sunt acum parteneri la guvernare nu face decat sa ii bucure, astfel oficializandu-se buna relatie cu administratiile locale si judetene din Covasna si Harghita.
De asemenea, Elena Udrea a amintit ca, „in momente dificile”, sprijinul acordat de reprezentantii administratiilor locale din Covasna si Harghita anul trecut, oarecum in contradictoriu cu linia oficiala a UDMR. Atunci, probabil si ca urmare a vizitei lui Traian Basescu in secuime, acestia au dat publicitatii o scrisoare de sustinere fata de politica Ministerului Turismului de investitii in infrastructura specifica, pe baza proiectelor administratiilor publice locale

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.