Secretul pandemic, Covid-19, Marea Resetare și Noua Ordine Mondială (2)

Secretul pandemic, Covid-19, Marea Resetare și Noua Ordine Mondială (2)

0 77

Aceste „interese” (legătura dintre conducerea firmei producătoare a testului nu au fost declarate la publicarea iniţială a studiului Corman-Drosten.
Dacă aceasta este „ştiinţa” pe care trebuie să o acceptăm fără crâcnire, oare negarea vehementă şi rezistenţa necondiţionată nu sunt singurele răspunsuri care trebuie aruncate în faţa acestor sociopaţi, gata să distrugă societăţi deja slăbite din cauza altor „boli” sau chiar civilizaţii?” (bursa.ro) Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR, care a fost asasinat in august 2019, a afirmat ca testul RT-PCR nu iti spune daca esti bolnav sau daca te vei imbolnavi si ca nu trebuie folosite pentru a pune diagnostic. Exact asta au facut globalistii: le-au folosit pentru a pune diagnostic si fac asta in continuare!

Cu testele RT-PCR poti sa creezi o plandemie când vrea te miri ce globalist.
Curtea de Apel din Lisabona a desfiintat testele RT-PCR, afirmand ca testul este nesigur si ca este ilegala punerea in carantina a unei persoane doar pe baza unui test RT-PCR.
In decembrie 2020, Organizatia Mondiala a Sanatatii, care orchestrat această fraudă globală si a promovat aceste teste, a recunoscut ca testele RT-PCR au probleme, asta dupa ce adevarul a iesit la iveala.

Folosirea testelor RT-PCR reprezinta
o frauda globala.

Plandemia Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive.
„Virusul ucigas” are o rata de vindecare de 99,98% pentru tineri. Cei care au probleme sunt persoane, care fie au alte boli grave sau sunt in varsta, fie au sistemul imunitar slab. Sunt atatia tineri care nu au avut nicio problema. Organizatia Mondiala a Sanatatii a prezentat, in mod fals, o rata de mortalitate de 3,4% cu scopul de a speria oamenii, astfel incat oamenii sa accepte toate restrictiile draconice, care nu au niciun fundament stiintific si nu au limitat sub nicio forma raspandirea virusului.
Nu virusul a fost pus in izolare, ci oamenii, caci virusul s-a imprastiat fara probleme.
Ideea ca guvernele pot controla virusii este o minciuna.
Nu exista nicio dovada stiintifica care sa demonstreze ca restrictiile, mastile, distantarea fizica si vaccinarea opresc plandemia Covid-19. Plandemia continua, caci intreaga plandemie are la baza testele RT-PCR.Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR.

Covid-19 este o frauda globala!
Singura cale este imunizarea colectiva naturala, dar globalistii sunt impotriva acestei imunizari, deoarece Industria Farmaceutica pierde multi bani.
In mai 2020, Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Bolilor a afirmat ca rata mortalitatii este de 0,26%, cu mult mai mica decat cea prezentata de OMS. Universitatea Stanford a indicat o rata de mortalitate mai mica, intre 0,1-0,2.

„Mortii DE Covid” reprezinta o frauda globala.
Imediat dupa ce a declarat pandemie, bazandu-se pe testele RT-PCR, Organizatia Mondiala a Sanatatii a interzis tuturor tarilor sa faca autopsii. Persoanele decedate din alte cauze, care au fost testate pozitiv cu testele RT-PCR, au fost trecute la „morti DE Covid”.
Fara autopsie, nu poti cunoaste adevarul cauza unui deces. Stiinta medicala a fost aruncata la gunoi. Primii care au incalcat ordinele ilegale a OMS au fost italienii, care au inceput sa faca autopsii pentru a afla adevarul despre cauza deceselor.
Interzicerea autopsiilor a fost criticata de medici ca Vladimir Belis (fost sef al Institutului de Medicina Legala din Romania), Vasile Astarastoae (fost Presedinte al Colegiului Medicilor din Romania).

Protocoalele OMS sunt criminale pentru că rata de mortalitate de la ATI din Romania este uriașă, oamenii nu primesc tratament care sa îi salveze, ci sunt sedați și legați de pat, și intubați, astfel încât puțini sunt cei care scapă. Sunt multe mărturii cu privire la abuzurile/crimele comise în spitale care au ieșit la iveală și ele nu mai pot fi ascunse.Covid-19 este o frauda globala!

Departamentul de Informatii Romania (DIR)
www.dir.org.ro https://www.dir.org.ro/adevarul-despre-covid-19-testele…

Klaus Schwab și Marea Resetare

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.