Sechestru in Zambaccian

Sechestru in Zambaccian

0 98

Lui Adrian Nastase iar i s-a pus sechestru pe casa din Zambaccian. Este a treia sau a patra oara cand cei de la DNA se joaca de-a “uite popa, nu e popa”, ceea ce nu stiu cat de credibila mai face actiunea lor.
Adrian Nastase a comentat ironic sechestrul pus de DNA asupra casei sale de pe strada Zambaccian.
„Se incearca probabil recuperarea pierderilor datorate disparitiei flotei. Probabil ca este vorba de niste masuri asiguratorii”, a declarat Nastase.
Nastase nu a vrut sa spuna a cata oara s-a pus sechestru pe casa sa, dar nu a scapat ocazia sa fie ironic din nou.
„Intrebati-i pe cei de la DNA, sunt convins ca ei va vor da detalii. Intrebati sursele. Nu vi se pare ciudat ca ei dau pe surse si eu trebui sa confirm? Traim intr-o tara vesela”, a mai declarat Adrian Nastase, care a adaugat ca DNA ar fi trebuit sa dea un comunicat oficial pe aceasta tema, nu sa dea informatia pe surse.
„Nu era normal sa se recurga la astfel de operatiuni subterane, DNA trebuia sa emita un comunicat, nu sa dea informatii pe surse. Dar de fapt m-am obisnuit cu astfel de actiuni din partea DNA si nu vreau sa intru in detalii”, a mai spus Nastase.

Dupa cum s-a dus vestea, Directia Nationala Anticoruptie a instituit sechestru pe casa din Zambaccian a lui Adrian Nastase in dosarul „Zambaccian 1”, pentru care parlamentarii au avizat inceperea urmaririi penale in mai 2009. Este pentru a treia oara cand DNA ia aceasta masura in dosarul Zambaccian 1.
În acest dosar mai sunt cercetati, pe langa fostul prim-ministru Nastase, si fostul consul al Romaniei in China, Ioan Paun, si Irina Jianu, fostul sef al Inspectoratului de Stat pentru Constructii, cei care, se zice, i-au facut rost lui Nastase de termopanele acelea prin care se poate vedea Marele Zid Chinezesc.

Si nu ma pot abtine sa nu gandesc ca vai de Traian Basescu si de mama lui daca ajunge vreodata pe mana lui Adrian Nastase. Cred ca i-ar iesi pe nas fiecare elice si fiecare timona ale fiecarui vapor matrasit din flota disparuta.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.