Sebastian Loeb rescrie istoria WRC!

Sebastian Loeb rescrie istoria WRC!

0 117

Pilotul francez de raliuri Sebastian Loeb a reusit sa egaleze recordul legendarului pilot finlandez Tommi Makinen, castigand al patrulea titlu de campion mondial consecutiv.


Cu un avans de 6 puncte in fata rivalului sau la titlu, finlandezul Marcus Gronholm, francezul pornea favorit inaintea desfasurarii ultimei etape a campionatului mondial – Raliul Marii Britanii. Singura conditie pentru pilotul echipei Citroen, de a egala recordul lui Makinen, era sa nu abandoneze. De-a lungul celor trei zile petrecute in Tara Galilor, locul de desfasurare al raliului, Loeb a impresionat printr-un stil de pilotaj extrem de sigur si rapid care i-a conferit la final a treia treapta a podiumului. Batalia pentru victorie s-a dat intre membrii echipei Ford, finlandezii Hirvonen si Gronholm, care au terminat in aceasta ordine pe primele doua locuri.


La finalul ultimului raliu din cariera, Marcus Gronholm, dublu campion mondial, s-a aratat dezamagit de rezultat, dar a avut taria sa felicite noul campion mondial.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.