Sebastian Grapa nu poate justifica peste 52.000 de euro

Sebastian Grapa nu poate justifica peste 52.000 de euro

0 478

Agentia Nationala de Integritate sustine ca intre averea si veniturile realizate de proaspatul demnitar UNPR exista o diferenta nejustificata de 197.545 Lei l Brasoveanul Grapa a trecut in urma cu doua saptamani de la PNL la UNPR, sustinand ca "in PNL viitorul este foarte gri, iar in UNPR foarte senin".

Agentia Nationala de Integritate sustine ca intre averea si veniturile realizate de proaspatul demnitar UNPR exista o diferenta nejustificata de 197.545 lei. Brasoveanul Grapa a trecut in urma cu doua saptamani de la PNL la UNPR, sustinand ca „in PNL viitorul este foarte gri, iar in UNPR foarte senin”.

Pina sa devina parlamentar, Grapa a fost consilier judetean (trecand pe la PSD, PDL, PNL) in perioada 26 iunie 2008 – 18 decembrie 2012. Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Brasov pentru inceperea controlului averii senatorului Grapa, care a trimis catre ANI un punct de vedere nesemnat prin email.

In 2010, pe vremea cind era consilier judetean, Sebastian Grapa a fost acuzat de Prefectura de incompatibilitate, prin firmele la care el, soția sau rudele de gradul I aveau calitatea de administrator sau asociat (SC Weingart SRL, SC Ebola SRL, SC Distrikem SRL, SC Alipot SRL, SC CO& M SRL). grapa3

Aceste firme au incheiat contracte de executare de lucrari cu instituții publice din județul Brașov (in Beclean, Harseni, Mindra, Viștea, Șinca Noua, Voila, Recea, Comana, Racoș, Fagaraș, Sacele), cu finanțare asigurata prin primarii, cu fonduri de la Consiliul Județean.

Pe final de mandat, Grapa a demisionat atunci din CJ ca sa scape de ANI, dar a candidat din nou in urmatoarele alegeri locale.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.