Seara medievala la Reduta

Seara medievala la Reduta

0 60

Sambata, 19 aprilie 2008, incepand cu orele 20.00, brasovenii vor avea parte de un eveniment muzical de exceptie. Trupa suedeza ARCANA va sustine la Brasov, pe scena Centrului Cultural Reduta, un concert de promovare a noului album: Raspail (Kalinkaland, 2008). Trupa Arcana, aflata la primul concert in tara noastra, este cunoscuta in lume pentru ritmurile specifice, apasatoare, rock gotic ambiental cu influente industriale si accente medievale. Dupa concert, formatia Arcana va sustine si o petrecere after-party in clubul Musik Cafe, unde intrarea este libera.

O seara fermecatoarea cu Arcana
Arcana s-a infiintat in 1993 si are in componenta cinci membri: Peter Bjargo, Ann-Mari Thim, Stefan Eriksson, Ia Bjargo si Mattias Borgh. Cei cinci suedezi au scos primul album in 1996 – „Dark Age of Reason” -, urmat de alte noua albume, printre care „Lizabeth”, „Cantar de Procella” (1997), „…The Last Embrace” (2000), „Inner Pale Sun” si „Body Of Sin” (2002), care se inscriu in mai multe stiluri muzicale – dark ambient, gothic, ethno, accoustic, lyrical, oriental-tribal si ambient medieval.
Asadar, organizatorii va invita sa petreceti in compania formatiei Suedeze „o seara intima, plina de frumusete, de eleganta, intr-o ambianta fermecatoare, unica in concept si traire”.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.