Seara de film francez

Seara de film francez

0 62

Biblioteca Judeteana „George Baritiu” va invita joi, 7 februarie 2008, incepand cu orele 18.00, la Mansarda „Casei Baiulescu”, la vizionarea filmului „JEUX D’ENFANTS”, o productie Franta, 2003, in regia lui Yann Samuell. Filmul ii are in distributie pe Guillaume Canet, Marion Cotillard, avand o durata de 93 de minute. Genul filmului: drama, romantic.


?


Sinopsis


O viata intreaga pentru a spune „Te iubesc”. Optzeci de ani pentru derularea unei povesti de dragoste. Si totul din cauza unui joc. Dophie si Julien au trasat regulile jocului. Ei sunt, pentru tot restul vietii, jucatorii, arbitrii si deseori sunt chiar victimele. Desfiintand orice tabu, sfidand orice autoritate, batandu-si joc de orice si de oricine, razand, facandu-si singuri rau. Poate ca un singur lucru ii salveaza: faptul ca se iubesc.


Jocul incepe cu un pariu nevinovat, un pariu care sa ii faca sa uite ca mama este grav bolnava, sa uite ca toata clasa ii trateaza ca niste amarati de polonezi. Mai tarziu jocul se transforma in ceva adevarat, in cel mai frumos lucru din viata lor. Se iubesc, se joaca. Pe masura ce viata trece, jocul devine din ce in ce mai intens.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.