Se strica de ras Apusul

Se strica de ras Apusul

0 94

Rasfoind presa straina am constatat ca ea nu se agita de aparitia la Bruxelles a unui Gigi Becali sau a unui Vadim Tudor, pentru ca analistii apuseni au ceva mai multa cultura si asteapta intai sa vada cum le functioneaza mintea celor doi. In schimb se tavalesc de ras la fiecare cuvant scris despre beizadeaua – nu stiu care ar fi femininul – Elena Basescu, cea nu prea bine vazuta de presa straina.
Astfel, nemtii de la ARD, cunoscuti in lume si cunoscand multa lume, citeaza ziaristi romani, deasemenea cunoscuti, care au demonstrat ca „taticul face totul posibil”. Articolul afirma ca „pentru fiica presedintelui s-a pus in miscare o masinarie de partid gigant”. Dandu-se drept reprezentanti de la centru ai partidului lui Traian Basescu, relateazã postul german, jurnalistii romani au sunat la mai multe filiale judetene ale PDL. Asa au aflat de la sefa de campanie din Satu Mare ca, referitor la Elena, totul va decurge conform planului, adica fiecare organizatie locala si-a ales persoanele de incredere care o vor vota. Colegii din presa romana, noteazã ARD, au primit asigurari si de la filiala PD-L Vrancea ca pentru EBA e totul aranjat: „S-a vorbit cu fiecare presedinte de organizatie. Ei trebuie sa aiba la fiecare sectie de votare cel putin 10 voturi pentru Elena”
Jurnalistii germani trag concluzia ca din cele 17 mii de sectii de votare din Romaania s-au strans voturi suficiente ca EBA sa poata intra in Parlamentul European.
Despre fiica preºedintelui, ARD observa ca tanara ”mai are inca de invatat la capitolul parcatul Jeep-ului mare. Oricum, de apreciat, noteaza ziaristii, EBA, ”mai degraba stridenta decat frumoasa” a avut ”o cariera fulminanta, de la podiumul de moda la sefia organizaþiei de tineret a partidului prezidential si pana in Parlamentul European.”
EBA este „vedeta” si in ziarul Irish Times. ”Fost fotomodel cu jumatate de norma, fiica presedintelui Traian Basescu este mai cunoscuta in Romania pentru distractie decat pentru politica” apreciaza publicatia.
Si Agentia France Press comenta ieri intr-un material cu titlul ”Elena Basescu – de la fetita lui tata la eurodeputat”, ca EBA a s-a remarcat rapid la paradele de moda datorita siluetei si figurii de papusa Barbie, varianta bruneta si ca ”iesirile nocturne in cluburile din capitala si traznaiile sentimentale au transformat-o rapid intr-o Paris Hilton a Carpatilor”.
Mai este ceva de zis sau comentat? Cele de mai sus sunt luate de pe internet, nu ce bazaconii scriu unii ziaristi de-ai nostri, cu balele curgandu-le dupa banii donati in asemenea scopuri de familia Basescu-PDL si dupa tenderul Elenei, care nu poate fi numit cel mai reprezentativ pentru urmasele lui Venus.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.