Se scumpesc biletele de tren

Se scumpesc biletele de tren

0 61

CFR Calatori va majora, incepand cu data de 1 septembrie, tarifele biletelor de tren cu 8,1%. O calatorie cu trenul rapid de la Bucuresti la Brasov va costa cu patru lei mai mult la clasa I si cu trei lei in plus la clasa a doua. Tarifele biletelor pentru intercity pe aceeasi ruta vor creste de la 54,10 lei la 58,50 lei la clasa I si de la 39,70 lei la 43 lei la clasa a II a.


Pretul biletelor de tren a crescut, gradual, in ultimele opt luni, cu aproximativ 20 lei pentru trenurile intercity care circula spre vestul tarii, cele mai mici cresteri fiind de aproximativ un leu pentru trenurile personal, clasa II, din Capitala spre statiunile montane.


Ultima scumpire a biletelor de tren a fost facuta la 1 iunie, pretul biletelor de tren fiind majorate cu 7,6%. CFR Calatori va opera o noua majorare incepand cu 1 decembrie. Facilitatile de calatorie acordate de CFR Calatori se vor aplica in continuare si dupa majorare, respectiv reduceri de 50% din tariful integral la abonamente pentru navetisti si de 75% la abonamente pentru elevi si studenti.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.