Se scumpesc alimentele

Se scumpesc alimentele

0 134

Se pare ca inceputul de an aduce numai vesti proaste pentru romani. Din cauza faptului ca tara noastra va plati mai scump pentru tot ceea ce cumpara de afara, cetatenii romani vor mai primi o lovitura pe plan financiar, Romania urmand a se confrunta cu cresterea tot mai mare a preturilor. La toate acestea, contribuie, fireste, si leul care devine pe zi ce trece tot mai slab.
In consecinta, carnea se va scumpi cu cel puþin 5% in saptamana care urmeaza, si cu pana la 25% in urmatoarea perioada. Aceasta situatia va atrage dupa sine o scumpire in lant a mai multor produse, cele mai afectate fiind preturile la lapte, paine, zahar si medicamente.
Astfel, desi toaretic datorita resurselor de care dispunem nu ar trebui sa intampinam nicio problema, reprezentantii asociatiilor de producatori sustin ca preturile alimentelor vor creste incepand chiar de la sfarsitul acestei luni. Alimentele vor fi primele produse afectate de devalorizarea monedei nationale, intrucat Romania este importatoare de materii prime.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.