Se schimbă fotbalul : cinci schimbări și o bancă de rezerve extinsă,...

Se schimbă fotbalul : cinci schimbări și o bancă de rezerve extinsă, în Liga I

0 113

Odată cu reluarea competițiilor din fotbalul românesc, preconizată la mijlocul lunii iunie, principala modificare a regulamentului va fi cea legată de numărul schimbărilor permise în timpul meciurilor oficiale.

,,Având în vedere modificarea temporară a Legilor Jocului aprobată de IFAB la propunerea FIFA, Comitetul de Urgență al FRF a decis ca până la finalul sezonului 2019/2020, echipele participante în competițiile Liga 1 și Liga 2 să poată efectua un număr de 5 înlocuiri pe toată durata desfășurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei”, anunta FRF pe site-ul oficial.

De asemenea, s-a aprobat solicitarea de modificare a Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice, formulată de FC CFR 1907 CluJ și U Craiova 1948 CS.

,,Pentru sezonul competițional 2019/2020 cluburile de fotbal participante la campionatul național Liga 1 pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, dintre care 9 jucători de rezervă, cu obligația de a înscrie în raportul de arbitraj un număr minim de 8 jucători formați la nivel național”.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.