Se schiaza in Poiana Brasov

Se schiaza in Poiana Brasov

0 60

Odata cu caderea masiva a zapezii peste tara noastra, si muntii si-au pimit portia si astfel partiile pot oferi posibilitatea practicarii sporturilor de iarna, chiar daca sezonul official nu s-a deschis inca. De parka sania nut e duce la vale daca partia nu este “blagoslovita” de vreun balaur local!
Astfel, si partiile din Poiana Brasov sunt numai bune pentru schiat.
Iar daca zapada le-a adus necazuri unora, altora le-a umplut inimile de bucurii. Asa ca mii de turisti isi petrec sfarsitul de saptamana la munte.
De aceea si partiile pe care se poate schia, pentru prima data in acest sezon au fost pline de dimineata pana seara. Si aceasta nu numai in Poiana Brasov, unde se poate schia in nocturna, dar si ialte zone ale tarii

Turistii prezenti in statiunea hunedoreana Straja din Munþii Vulcan au primit vizita colindatorilor din Valea Jiului, de pilda, ca o frumoasa uvertura la intrarea in Sarbatorile de Iarna.

La Brasov, cu mic, cu mare, fiecare cu ce are, mii de turisti au luat cu asalt partiile in acest sfarsit de saptamana.
ar cu aceasta ocazie, si comerciantii s-au bucurat de avalansa de turisti.

Cei care n-au avut timp sau bani sa ajunga la Poiana Brasov s-au multumit cu partiile locale, caci pe zapada aluneci peste tot la fel, daca aceasta este buna.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.