Se reface patrulaterul rosu?

Se reface patrulaterul rosu?

0 86

Partidul Romania Mare va semna protocoale de alianta cu filialele PSD din tara, dupa modelul celui semnat la Bucuresti, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta in comuna mureseana Chiheru de Jos, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.
“Noi am inceput o serie de aliante si de semnari de protocol cu PSD-ul, noi suntem partide de centru-stanga, ambele. Nutresc speranta ca si-au mai curatat si ei din coruptii din vechea garda, insa nu putem fi izolati pe scena politica. Si interesul nostru, dupa ce am fost scosi prin frauda din Parlamentul Romaniei – dar ne-a ajutat Dumnezeu si am intrat undeva mai sus, in Parlamentul European – este sa fie alegeri anticipate, daca nu se poate pana la sfarsitul anului, in primavara anului viitor. Am semnat la Bucuresti un protocol intre filialele noastre si vom semna si in alte judete”, a subliniat Vadim Tudor.
Potrivit acestuia, PRM este dispus si deschis la orice dialog, adaugand ca, in viitorul apropiat, se va marsa pe ideea modificarii Legii Electorale.
“Deci gandirea noastra este, si cred ca si altii au ajuns la aceasta concluzie, sa se schimbe legea electorala pentru ca a fost aberant acest vot uninominal. S-a pretextat ca va insemna primenirea clasei politice. Pai, niciodata nu au fost mai multi dezertori din politica, cu functii inalte, decat acum. Si atunci unde este primenirea morala a clasei politice? Care este castigul? Ca si-au cumparat functiile toti carnatarii, toti berarii, toti bisnitarii”, a sustinut Vadim Tudor.
El nu a ezitat sa condamne PSD, chiar daca va semna protocoale cu acest partid, „pentru privatizarile frauduloase si coruptia din Romania, fiind vinovat alaturi de toate celelalte partide politice care au guvernat Romania dupa Revolutia din 1989”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.