Se redeschid locurile de picnic

Se redeschid locurile de picnic

0 34

Conform Hotărârii Comitetului Local pentru situații de urgență nr. 15, începând de vineri se redeschid locurile special amenajate pentru activitățile de picnic, dar și cele pentru jocurile colective şi de societate din spaţiile publice de relaxare din Municipiul Braşov, cu respectarea normelor de igienă privind distanţarea socială şi prevenirea infectării cu virusul Sars COV-2.

Documentul oficial este :

,,Având în vedere prevederile art.7, Cap.III, lit.a), din Regulamentul de organizare şi funcţionare al C.L.S.U., prevederile art.8 din Regulamentul de organizare şi funcţionare al C.L.S.U., în temeiul prevederilor art. 24, lit.b), din O.U.G. nr.21 /2004, privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență; Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Braşov

HOTĂRĂŞTE: Art.1 Începând cu data prezentei hotarâri se aprobă activităţile de picnic, jocuri  colective şi de societate în spaţiile publice de relaxare din Municipiul Braşov, cu respectarea normelor de igienă privind distanţarea socială şi prevenirea infectării cu virusul Sars COV-2.”

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.