FC Braşov, din rău în mai rău….Pe stadionul Tineretului, FC Braşov s-a aliniat la startul unui nou meci de verificare. După două meciuri de pregătire cu adversari modeşti, de data aceasta, ştacheta a fost ridicată, pentru că adversara ,,stegarilor” a fost o echipă din liga secundă, ACS Berceni. În faţa câtorva zeci de spectatori, FC Braşov şi-a arătat limitele, dovedind o îngrijorătoare subţirime a lotului. Echipa stegarilor nu a avut decât două ocazii în tot meciul (H: Popa şi Rusu), în afara golului înscris de Buga, după o ciocnire a doi jucători de la Berceni, care a favorizat preluarea balonului de către ,,stegari”, în prejma careului. ACS Berceni, care în treacăt fie spus nu a lăsat nici ea o prea bună impresie, în ciuda faptului că are în lot foşti jucători din prima ligă, s-a impus cu 3-1 (1-1), prin golurile marcate de Pădureţu, Fâşie, Pătraşcu.

FC Braşov a aliniat două formule de echipă, astfel
Repriza I : Căucă – David, Lică, Hlinca, Oltean – V. Munteanu, Codoban, H. Popa, Spătaru – Ene, Buga.

Repriza a II-a : Mutu – David, Lică, Letan, Oltean – H. Popa (Monea), V. Munteanu, Spătaru, Codoban (Pamfile) – Rusu, Ene (Kovacs).

În acest meci nu au jucat Mareş, Moraru şi Ianc, menajaţi, după accidentări.

Mihai Stere : ,,Am crescut valoarea adversarilor din meciurile amicale. Am rulat tot lotul şi, spre deosebire de adversari, am introdus pe teren tinerii jucători mult mai devreme, încercând să le dăm cât mai multe minute de joc. Cred că a fost un test util. Mai avem de lucrat la pregătoirea fizică, apoi, de săptămâna viitoare, vom lucra şi tactic, pentru a pune la punct unele angrenaje”.

După acest meci, conducerea tehnică a renunţat la fundaşul central Lică, însă atacantul Ene mai rămâne în probe, pentru ca antrenorii să se edifice complet. Următorul test va fi joi, pe stadionul ICIM, în compania Rapidului (ora 18.00).

 

Adrian Puţanu vine mâine; Lemnaru, o himeră?

Mâine, la ora 18,00, este aşteptat să se integreze lotului ,,stegarilor” fundaşul Adrian Puţanu (Viitorul), care a jucat în prima ligă. De asemenea, FC Braşov aşteaptă un răspuns din partea cunoscutului fost golgheter Lemnaru, care, dacă nu va gpsi un angajament, ar putea veni la Braşov!

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.