Se pregateste retragerea trupelor romanesti din Iraq?

Se pregateste retragerea trupelor romanesti din Iraq?

0 167

Este stiuta pozitia premierului Calin Popescu Tariceanu in favoarea retragerii trupelor din Iraq. De aceea, chiar si o banala urare de “Sarbatori fericite” si un telefon in prag de Pasti dat de primul ministru comandantului Batalionului 495 Infanterie, locotenent-colonel Constantin George, pot avea si alte conotatii, cu atat mai mult cu cat proaspat-investitul ministru al apararii, Teodor Melescanu, a plecat val vartej in Irak.


Conform declaratiilor de presa, Tariceanu a vrut doar sa stie cum se simt militarii romani dupa atacurile insurgentilor asupra bazei militare de la Tallil, care au avut loc joi seara, fiind asigurat ca totul este in regula.


Si totusi, oare se pregateste ceva? Intrebarea este cu atat mai pertinenta cu cat, in urma unui schimb de replici presedinte-premier, Basescu a catalogat drept demagogice declaratiile lui Tariceanu privind retragerea trupelor din Iraq, aratand ca nu stie ca el sa fi facut vreun demers oficial. Oare nu cumva Tariceanu, ambitionat de de presedinte, pune ceva la cale?

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.