Se pregateste Guvernul Udrea 1

Se pregateste Guvernul Udrea 1

0 91

Presedintele PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca daca majoritatea parlamentara nu se schimba in aceasta toamna este convins ca anul viitor Romania va avea un Guvern Udrea I.
„Daca majoritatea parlamentara nu se schimba in aceasta toamna, eu sunt convins ca anul viitor o sa avem Guvernul Udrea I. Dar sper ca majoritatea parlamentara sa se schimbe in aceasta toamna si sa uitam de guvernele de trista amintire ale Partidului Democrat-Liberal”, a afirmat Atanasiu.
El a spus ca, la ultima remaniere, Elena Udrea a vizat in mod direct functia de premier , iar acesta a fost si motivul pentru care a cerut ca Guvernul Boc sa isi depuna mandatul.
„Sa nu credeti ca depunerea mandatului Guvernului Boc o cerea ca sa vina domnul nu-stiu-care pe functia de prim-ministru. Numai ca Traian Basescu a fost pentru prima data cand i-a facut serviciile numai pe jumatate. Adica nu l-a chemat pe Boc sa-i spuna: «Ba, da-ti demisia». Ca acela si-o dadea, ca e baiat de bun simt si ii e frica de Traian Basescu. I-a invatat pe cativa din PDL sa muste si sa ceara ei demisia lui Boc. Aia nu au fost destui si asta a fost problema. De aceea suntem cu Guvernul Boc V si nu cu Udrea I”, a spus Atanasiu.
Deputatul liberal a sustinut ca, atat timp cat Traian Basescu este presedinte, Elena Udrea va viza functia de premier, iar apoi, cand acesta nu va mai fi presedinte, va viza functia de sef al statului.
„Doamna Udrea, atata timp cat domnul Basescu este presedintele Romaniei, viseaza sa ajunga prim-ministru, dupa ce Traian Basescu nu mai este presedintele Romaniei va viza sa ajunga presedintele Romaniei. Nu este functie mai inalta in statul roman, ca ar viza-o pe aceea”, a afirmat Teodor Atanasiu.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.