Se pot depune cererile pentru ajutorul de incalzire

Se pot depune cererile pentru ajutorul de incalzire

0 76

Cererile pentru acordarea ajutoarelor de incalzire pentru perioada 1 noiembrie 2011 – 31 martie 2012 pot fi depuse de brasoveni incepand cu aceasta saptamana.
Conform bzb.ro, cei care primesc caldura de la sistemul centralizat si doresc ajutor de incalzire pot depune dosarele necesare la asociatia de proprietari de care apartin, urmand ca de-aici acestea sa fie centralizate la Directia de Servicii Sociale din cadrul Primariei Brasov, in cazul brasovenilor sau la alte primarii din judet pentru cei din afara orasului.
De asemenea, persoanele care au centrala de apartament pot primi ajutor de incalzire dupa ce depun cererile la furnizorul de gaze naturale (GDF Suez) sau la sediul Directiei de Servicii Sociale.
Vor primi ajutor de incalzire persoanele ale caror venit net pe membru de familie nu depaseste 786 ron de lei (1.082 ron in cazul unei singure persoane) pentru cei racordati la sistemul centralizat de incalzire. In cazul persoanelor ce folosesc incalzirea pe baza de gaze naturale, lemne sau petrol venitul net al acestora pe membru de familie nu trebuie sa treaca de 615 ron.
Aceste cereri pot fi depuse pana pe data de 20 noiembrie.

P.I.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.