Se poate si ALFEL despre DONALD J. TRUMP?

Se poate si ALFEL despre DONALD J. TRUMP?

1 34

Clovnul” de la Casa Albă tocmai a negociat patru acorduri de pace în Orientul Mijlociu, ceea ce 71 de ani de intervenție politică și război fără sfârșit acolo, nu au produs.

Clovnul” de la Casa Albă este primul președinte care nu a implicat Statele Unite într-un război în străinătate de la Eisenhower incoace.

„Clovnul” de la Casa Albă, in doar 4 ani a avut cel mai mare impact asupra economiei americane, a adus dublu locuri de muncă și a redus șomajul negrilor, al latino și nativilor cauzat de un alt președinte…

„Clovnul” de la Casa Albă a dezvăluit corupția profundă, răspândită și pe termen lung în FBI, CIA, NSA și în partidul propriu, republican și in cel democrat.

Clovnul” de la Casa Albă a făcut astfel NATO să prospere și a lăsat partenerii alianței să… înceapă să își plătească singuri costurile.

Clovnul” de la Casa Albă a neutralizat… fara bombe orgoliul nord-coreenilor, împiedicându-i inteligent să dezvolte o altă putere nucleară, capabila să trimită rachete în Japonia și să amenință coasta de vest a Statelor Unite.

„Clovnul” de la Casa Albă a transformat… ca intre Mari Puteri relații pozitive cu chinezii, a readus sute de companii în Statele Unite și a reînviat economia. 

„Clovnul” de la Casa Albă a finalizat numiri rationale  a trei judecători ai Curții Supreme și a aproape 300 de judecători federali cat mai neutri.

Același „clovn” din Casa Albă a redus impozitele, a mărit rambursarea standard IRS, determinând ca piața de valori să creasca la niveluri record, care influențează pozitiv pensiile a zeci de milioane de cetățeni.

Acest „clovn” din Casa Albă a devoalat pedofilia de la nivelul guvernului și Hollywoodului, expunând pericolul traficului sexual al minorilor din întreaga lume.

„Clovnul” de la Casa Albă a funcționat gratuit și a pierdut peste două miliarde de dolari din proprii bani în serviciul Statului – și a făcut toate acestea  în ciuda opoziției celor amenințați  că sunt expuși  – dacă sunt aleși.

Am înțeles! Nu-ți place de Clovn. Mulți  îl urăsc și îl disprețuiesc. Dar este un om destept. El slujește poporului american. Ce poti face altceva decât să să râzi de Covid in timp ce iei virusul chinezesc? Și il invingi…

Și vă rog să-mi spuneți ce a realizat functionarul Biden în cei 47 de ani … de mandat? Voi schimba oricând un „clovn” pentru mincinoșii ipocriți si corupți. 
Nu-mi pasă dacă îmi place persoana lui.
Nu știu dacă voi dori să beau o bere cu el, dar prefer un lider puternic care nu se teme să dea si cu piciorul…
Nu am nevoie de o figură de tată – am deja unul. Nu am nevoie de un mentor – astia sunt la Hollywood și CNN,  ABC, NBC, CBS și The New York Times.
Nu am nevoie de cineva care să mă ”ajute”, dar nici nu vreau un abulic  corupt, senil și dement.

Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Donald J. Trump – cel mai iubit președinte din istoria Statelor Unite ale Americii „.

Guy Johnson -Detroit

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.