Se muta I.U.S.Brasovenii ce locuiesc in partea dinspre oras a strazii Harmanului...

Se muta I.U.S.Brasovenii ce locuiesc in partea dinspre oras a strazii Harmanului pot rasufla usurati. Se muta, in curand, Uneltele si Sculele, cu zgomotul lor specific de fiare.

0 105

Brasovenii ce locuiesc in partea dinspre oras a strazii Harmanului pot rasufla usurati. Se muta, in curand, Uneltele si Sculele, cu zgomotul lor specific de fiare.


Dupa cum a aratat joi reprezentantul Mob France, domnul Michael Lorase, cu ocazia deschiderii santierului unde se va ridica noua cladire a fabricii, se spera in continuarea traditiei, cu inceputuri facute acum 170 de ani de catre Iulius Jenei, privind fabricarea de scule si unelte necesare pentru casa.


A fost ales Brasovul, un oras din Europa, pentru ca Asia nu prezinta interes. Iar in Romania – ca si in Europa – exista interes pentru asemenea unelte, ca si, de fapt, pe intregul continent.


Noua fabrica va functiona de la sfarsitul anului viitor, in zona Craiter, la iesirea din Brasov.


Primarul Scripcaru este multumit de alegerea acestei locatii, pentru ca daca s-ar fi facut la Prejmer, ar fi existat probabil si ceva baiuri, deoarece acolo este primar un pesedist.


Noua fabrica va avea circa 350 de angajati si se doreste numarul unu din Europa de Est in acest domeniu.


 


Dan Bota 


 


 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.