Se inmultesc locurile de parcare din Brasov

Se inmultesc locurile de parcare din Brasov

0 67

Locurile de parcare din orasul nostru au devenit neincapatoare si total nefunctionale pentru sutele de masini care tranziteaza Brasovul.
Desi multe artere au fost largite si au fost deja amenajate parcarile rezidentiale, se pare ca acestea nu sunt suficiente pentru a fata face solicitarilor. Anul trecut, primaria semnase deja un contract pentru amenajarea de 1.600 locuri de parcare, realizandu-se o asociere cu firma Sky Parking SRL. Insa «s-a stricat destul de repede caruta » pentru ca municipalitatea a de cis rezilierea contractului pe motiv ca nu a fost depusa documentatia necesara. Desi firma a despus la data respectiva o reclamatie administrativa, reprezentantii primariei s-au tinut tari pe pozitii declarand : „documentatia a fost incompleta si ca nu s-au indeplinit conditiile prevazute in contractul de asociere si participatiune”.

Firmele de constructii au incercat sa se asocieze cu municipalitatea pentru realizarea de parcari subterane si supraterane.
Dintre companiile interesate de proiect amintim : Porr Solutions Immobilien, J&P Overseas Ltd, Nathan Strauss-Parking Consultants sau Apline Bau Gmbh.
Primele locatii vizate pentru amenajarea de parcari sunt cele situate in centrul orasului, adica in zona Spitalului Militar, in Parcul Titulescu si la Colegiul National „Andrei Saguna”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.