Se inmultesc cash and carry –urile.Hypermarketul Billa in Brasov

Se inmultesc cash and carry –urile.Hypermarketul Billa in Brasov

0 209

??????????? Daca inainte de revolutie ne plangeam de cozile interminabile de la aprozar sau alimentare, in ultima vreme brasovenii au o noua grija: unde sa-si umple cosul zilnic? Deja a merge la piata a devenit un lucru banal si usor vetust. Cine mai merge la piata atata timp cat avem Selgross, Metro, Carrefour sau unul dintre multele hypermarket-uri aflate la intare in oras sau in fiecare cartier.


??????????? Grupul german Rewe, detinatorul supermarketurilor Billa a anuntat o noua extindere. Astfel, anul ce urmeaza, orasul nostru va gazdui un nou magazin, cu o suprafata de 2000 metri patrati. „Pina la sfirsitul anului vom mai deschide circa patru magazine noi, cu un format standard, care include o suprafata comerciala medie de 500 metri patrati fiecare. Anul viitor in schimb, intentionam sa inauguram zece magazine noi, cu o suprafata extinsa de pina la 2.000 metri patrati, fiecare. Printre orasele vizate se numara Bucuresti, Slatina, Cluj, Sibiu, Brasov si altele“, a spus directorul executiv al companiei, Marcel Haraszti.


??????????? O alta posibilitate de intrare pe piata brasoveana a firmei respective ar fi achizitionarea de noi retele de supermarketuri, fara a mentiona insa daca sunt in tratative concrete cu cineva. Astfel, acum mai trebuie sa aflam care dintre cei 300.000? de locuitori ai Brasovului se vor trezi peste noapte cu un nou mastodont comercial in fata blocului.


??????????? Asa ca, pana vom ajunge sa apelam la firme specializate care sa ne aduca cumpartaturile acasa , pe lista locurilor unde ne vom face cumparaturile, se va mai adauga un nou punct de reper.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.