Se inchide circulatia pe Transfagarasan

Se inchide circulatia pe Transfagarasan

0 53

Circulatia se va inchide pe Transfagarasan incepand de astazi, 31 octombrie, pana in 30 iunie 2010.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va inchide circulatia intre Piscu Negru si Cabana Balea Cascada incepand din 31 octombrie 2009 si pana in 30 iunie 2010, deoarece exista riscul producerii de avalanse si de caderi de stanci.
„Circulatia este inchisa in conformitate cu regulamentul de functionare a drumului national DN 7C – Transfagarasan, instituit ca urmare a faptului ca in aceasta perioada conditiile meteorologice nefavorabile pot periclita sigurania circulatiei”, a anuntat Compania de Drumuri.

Astfel, sectorul rutier restrictionat este semnalizat corespunzator.
De asemenea, participantii la trafic sunt rugati sa respecte semnalizarea rutiera instituita pe DN 7C, pe sectoarele deschise traficului in judetul Bascov, judetul Arges, la Cabana Balea Cascada si la intersectia cu DN 1, judetul Sibiu.

Informatii suplimentare privind starea retelei de drumuri nationale pot fi obtinute de catre doritori de la Dispeceratul Companiei Naþionale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.
Cei care se vor avanta totusi, din teribilism sau cine stie ce alte motive, pe portiunea inchisa, aceia o vor face pe propria raspundere, suportand consecintele in cazul unor accidente, din zona fiind retrase utilajele.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.