Se fabrica ciocolata la Brasov

Se fabrica ciocolata la Brasov

0 95

Compania Rap Confectionary intentioneaza sa inchirieze si o a doua linie de fabricatie de la fabrica de ciocolata Kraft din Brasov, si aceasta pentru a dezvolta si alte produse.
Proprietarul companiei, Radu Popeia, a declarat ca au fost finalizate deja discutiile despre predarea primei linii de fabricaþie, cea pentru productia bomboanelor de ciocolata Chokotoff si a batoanelor Smash.
îIn acelasi timp s-a trecut la discutii pentru inchirierea altor linii de fabricatie in vederea realizarii unor produse sub marca privata pentru diferiti clienti.
In viitor, patronul Popeia Radu ar putea chiar sa cumpere cele doua linii de productie.
Se mai poate arata ca cei de la Kraft au prezentat la sfarsitul lunii trecute preavizele primilor 134 de angajati care vor fi disponibilizati. Acestora le va fi intrerupt contractul de munca la sfarsitul lunii iunie, urmand ca restul de aproximativ 270 de angajati sa fie disponibilizati la sfarsitul anului, cand fabrica de la Brasov urmeaza sa fie inchisa, iar productia produselor Kraft mutata in Bulgaria.
Sa speram ca Radu Popeia va tine, in continuare,steagul sus in ce priveste productia de ciocolata si bomboane la Brasov.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.